ProcessManager er et IT-system med kontante fordele

ProcessManager styrker din bundlinje

Lakering af biler er i dag meget mere end godt håndværk. Bilfabrikanternes lak-opbygninger bliver stadig mere avanceret, og bilerne lakeres i et utal af nuancer krydret med spændende effekter, som forskellige metallic eller perlemorspigmenter.

Det betyder, at det gode håndværk skal kombineres med de seneste it-redskaber,
løbende efteruddannelse og teknisk rådgivning fra leverandøren af lakken.

ProcessManager optimerer din virksomheds ressourcer og øger derved din indtjening.

Få et bedre overblik

ProcessManager er en enkel og effektiv måde at få styr på alle de daglige administrationsopgaver.

Det brugervenlige menusystem giver dig et hurtigt overblik over:

  • Den daglige ordremængde
  • Indgåede aftaler
  • Online-bestillinger
  • Databaser
  • Og meget mere.

Alle funktionerne kan tilpasses præcis efter dine behov – og systemet integreres naturligvis direkte til dine andre it-systemer.

Tidsbesparelse

ProcessManager er lig med kortere reparationstider. Det er ikke bare en fordel for dine kunder, der får deres bil hurtigere end ellers. Det betyder også, at hele flowet i din forretning bliver mere effektivt og strømlinet.

Indtjening

Hver dag bruges alt for mange ressourcer på unødvendige arbejdsgange. Med ProcessManager skruer du op for effektiviteten og ned for det daglige tidsspilde. Systemet erstatter tidligere manuelt udførte opgaver med automatisk styring. Det er en investering, der betaler sig.

Kundeservice

Dét at systemet er 100% internetbaseret kommer også dine kunder til gode. De kan let og hurtigt oprette sig som bruger i jeres system og booke en tid online. Herefter kan de følge reparationen løbende og se, hvornår bilen er klar til afhentning.

Præcision

ProcessManager er den enkle måde at sikre nøjagtighed i din virksomhed. Systemet giver dig nemlig adgang til et præcist og detaljeret billede af din lagerbeholdning samt lagerstatus. Så er du altid et skridt foran i din planlægning.

Læs mere omkring ProcessManager

processmanager

Se ProcessManager videoen her

Få mere information

ProcessManager