http://c-a-d.dk/marathon/v0101_NEXA_DK_banner_930x180_V1/index.html

Nyskabende produkter, fremragende farvekvalitet

nexa_logo

Nexa Autocolor sikrer vores kunder konkurrencemæssige fordele, ved at tilbyde de allernyeste reparationsløsninger, som hjælper karrosseriværksteder og autolakerer til effektivt at øge omsætningen.

Sammen med Skandinavia Paint Solution, er Nexa Autocolor den naturlige lakpartner for karrosseriværksteder og autolakerer, som ønsker de mest effektive produkter og processer for at opnå optimale resultater.

Nexa Autocolor tilbyder i dag og vil også fremover tilbyde:
  • Korrekt produkt og farve, første gang
  • Nyskabende løsninger, helt på forkant med den nyeste laktekonologi, som hjælp til reparationsprocesser
  • Træning i produkter og processer, for at sikre brugerne kvalitet og lakgaranti

Produkter der skaber kundetillid

Nexa Autocolor tilbyder et omfattende produktsortiment, som skaber kundetillid på grund af den ensartede kvalitet. Nexa Autocolor tager fuldt højde for de væsentlige aspekter, som vedrører kundernes indtjeningsmuligheder – såsom hurtighed, dækning, teknologi og kvalitet – ved udviklingen af nye produkter.

I dag er Nexa Autocolor brancheførende, når det drejer sig om kvalitet og funktionelle arbejdsprocesser. Nexa Autocolor leverer løbende produkter, i den højeste kvalitet og med fremragende funktionalitet, som samtidig overholder selv de skarpeste lovkrav.

Nexa Autocolor og Skandinavia Paint Solution arbejder sammen med sine kunder, for derved at øge indtjeningen og forbedre deres forretningsmuligheder.

Med mere end 25 års branchekendskab er Nexa Autocolor en af markedets førende lakleverandører i autolakeringsbranchen.

Nyskabende partner indenfor autolakker og er markedsførende med produkter som Aquabase Plus og Aquabase – den første vandbaserede baselak. Med sin teknologi til at farvematche selv de vanskeligste specialeffektfarver, fortsætter Nexa Autocolor sin udvikling af avancerede processer – og fastholder samtidigt sit ry for høj kundetilfredshed.

Styrken ved et globalt varemærke

Moderselskabet for Nexa Autocolor er PPG Industries, som blev grundlagt i 1883. I dag er PPG Industries global producent af overfladebehandlingsprodukter, glas, glasfiber samt kemikalier og specialkemikalier og har mere end 100 store produktionsanlæg i 22 lande i 5 verdensdele.

Som nyskabende leverandør af autolakeringsprodukter er PPG Industries en førende producent af overfladebehandlingsprodukter til transportsektoren og er et af de eneste firmaer, som kan levere alle overfladebehandlingstyper til køretøjskarrosserier.

PPG Industries har som sine målsætninger at være på forkant med de nyeste teknologier, opnå de højeste kvalitetsstandarder og at leve op til kundernes krav.

TDS MSDS Colorsøgning